Een Sayaguesa natuurvlees komt van koeien die geleefd hebben in het Natuurgebied de Planken Wambuis. Het Sayaguesa natuurvleespakket bestaat uit 8 kilogram vlees verpakt in een doos. Het vleespakket is vacuüm verpakt en diepgevroren in tweepersoonsporties.

Er zijn meestal drie verschillende pakketten met het Sayaguesa rundvlees
Op dit moment is er zeer beperkt vlees beschikbaar. Interesse? Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

  • Vleespakket gemengd Sayaguesa natuurvlees (8 kg)
  • Het vleespakket is een afspiegeling van de samenstelling van de koe. In dezelfde verhouding als in de koe treft u het vlees ook aan in het pakket. Dit betekent dat in het pakket zowel luxe vlees als ook gehakt zit. Zo wordt benadrukt dat alle delen van de koe waardevol zijn en geen vlees wordt verspild.
  • Vleespakket Sayaguesa gehakt (8 kg)
  • Vleespakket stoofvlees/gehakt (8 kg)          

LET OP: De vleespakketten kunnen alleen afgehaald worden op specifieke dagen! De eerst volgende ophaaldag is nog niet bekend.

Via onderstaand formulier plaatst u een (voor) reservering als de bestelling wordt aangenomen ontvang je een bevestiging met betaalinformatie. De bestelling is definitief als de betaling is ontvangen.

Vlees uit de natuur is nooit SKAL gecertificeerd (EKO) en mag daarom niet biologisch genoemd worden. Dit natuurvlees gaat aanzienlijk verder dan biologisch. Bij de biologische vlees productie wordt goed rekening gehouden met het dier, in de natuur wordt niets versneld, gestuurd of beperkt. De Sayaguesa koeien op het Planken Wambuis hebben alle tijd om te groeien op een gevarieerd dieet met veel kruiden. Er is onbeperkt ruimte voor de koeien, waar de koeien in natuurlijk gevormde kuddes hun natuurlijk gedrag vertonen. Kalfjes hebben een sterke band met de moeder en de kudde. De kalfjes worden niet (kunstmatig) gescheiden van de kudde waarin ze worden geboren, welke zij beschouwen als hun familie.